Testament

Vzw De Heren Van Ternat

Testament - Spelsysteem

Download hieronder het nieuwe spelsysteem dat in voege gaat vanaf T24:

Het Nieuwe Testament (Versie 01/10/2019)

Het spelsysteem is het naslagwerk betreffende alle mogelijkheden en regels die geldig zijn op een Testament-evenement.

Het Testament spelsysteem is flexibel en zonder klassen, rassen of vereisten, ten einde de spelers en zo groot mogelijke waaier aan mogelijkheden aan te bieden. De spelerspersonages worden gebaseerd op "KIBO" - een verdeelsleutel van "kracht", "intelligentie", "behendigheid" en "overleving". Het spelsysteem is zo uitgebalanceerd dat een 1e niveau speler zonder al te veel problemen kan optrekken met een 10e niveau personage. Dit om het spelplezier van iedereen te bevorderen en interactie voor alle spelers mogelijk te maken.

Een spelsysteem is een steeds groeiend proces. Door voorstellen van spelers of ingevingen van onszelf, wordt het systeem nog verder uitgebreid en aangepast. In principe wordt na elke live het systeem geëvalueerd en indien nodig aangepast. Alle aanpassingen worden in rood gezet en zijn dus gemakkelijk opspoorbaar.

Heb je vragen of wens je nog meer info betreffende het spelsysteem, aarzel dan niet ons een mailtje te sturen. We zullen je graag van dienst zijn. Het mailformulier vind je onder de rubriek Contact.